fbpx
השירותים שלנו
הולטר לב
בניגוד לבדיקת א.ק.ג רגילה (א.ק.ג מנוחה או א.ק.ג מאמץ), בדיקת א.ק.ג הולטר לב מעניקה מעקב ורישום רצוף. א.ק.ג מוניטור "הולטר" זהו פתרון רפואי למטופלים הזקוקים לבדיקת א.ק.ג ממושכת. מדובר במוניטור אשר מתעד את פעילות הלב במשך 24-72 שעות וכן לעיתים אף מספר ימים במקרה הצורך.
סחרוחורות, חולשה, איבוד הכרה
בדיקה ותיעוד של תסמינים
בדיקת מוניטור הולטר לב
מוניטור הולטר נודע גם בשם אלקטרוקרדיוגרם רציף ליממה או הולטר א.ק.ג. הוא מולבש על גופכם בקלות ובנוחות ומודד את פעילות לבכם בזמן הפעילויות היומיומיות שלכם: מאמץ, מנוחה או שינה. הבדיקה מתבצעת ע"י טכנאי מוסמך ותוצאות הבדיקה נשלחות לפיענוח ע"י קרדיולוג מומחה מטעם הצוות הרפואי של פיקה מדיקל.
מתי יש צורך בבדיקת הולטר לב?
הצורך לביצוע בדיקת הולטר לב מתעורר כאשר הנכם סובלים מאחד או יותר מהתופעות הבאות:
• התקפים של דפיקות לב
• דופק מואץ
• דופק איטי
• איבודי הכרה
• אירועי חולשה
• סחרחורות חוזרות

הבדיקה נועדה לגלות הפרעות בקצב הלב אותן לא ניתן לגלות במדויק באמצעות תרשים א.ק.ג רגיל שנמשך מספר דקות בלבד ומתבצע בקופת החולים או בבית חולים.
למה עליכם לשים לב במהלך הבדיקה?
במהלך נשיאת מוניטור הולטר על גופכם חשוב לתעד ביומן את הפעילות שאותה אתם מבצעים וכן האם הופיעו התסמינים אשר הובילו אתכם לביצוע לבדיקה, תסמינים אלו יכולים להתגלות בצורה של דפיקות לב שאינן סדירות, חולשה או סחרחורות.

באם מופיע אחד מן התסמינים הללו, יש לתעד אותו, לתאר אותו במדויק ולציין במשך כמה זמן נמשך ובאיזו שעה.
נשיאת מוניטור הולטר לב
מדובר במסך קטן אשר אינו עולה על גודלו של טלפון סלולרי. המוניטור מצויד באלקטרודות הנדבקים לעורם של המטופלים למשך פרק הזמן שקבע הרופא/ה המטפל/ת. תוכלו לשאת את מוניטור הולטר בכיס או בתיק. ניתן גם להלביש אותו על רצועה או מסביב למותניים.
יש לכם שאלות נוספות על הולטר לב?
השאירו פרטים ונחזור אליכם עם כל התשובות:
Accessibility